Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 18 de setembre del 2007

El Passeig del Remei necessita manteniment de forma urgent

Amb la reurbanització del Carrer Major duta a terme la passada legislatura, s'ha convertit l'eix que forma el Passeig del Remei, Carrer i Plaça Major, en una de les zones de passeig més importants de Palau.



A aquest fet, també hi ajuda l'existència de determinats equipaments claus pel municipi, com són el CAP, la Biblioteca, el Parc Pau Casals, l'Ermita del Remei i properament la nova Llar d'infants.

Aixó fa que tot el conjunt, formi un espai d'especial d'interés i valor turístic, essent necesari per tant tenir una cura especial i un manteniment rigorós.

No obstant darrerament hi ha hagut un seguit d'actes vandàlics (durant els mesos d'estiu), totalment censurables, que han malmés el patrimoni urbà, aixecant rajoles i baldes, traslladant-les de lloc i fins i tot trencant-les.

Cal en aquests casos l'administració actui de forma ràpida, tant per identificar els malfactors com per arranjar els desperfectes del mobiliari urbà.

Durant la passada legislatura, CiU va dur a terme dues actuacions al Passeig del Remei, totes dues encaminades a l'erradicació de la colònia de coloms que hi havia al Passeig.

Una d'elles es va dur a terme a les faroles mitjançant la instal·lació d'uns aparells per evitar que els coloms es possessin damunt les faroles i fessin els seus excrements al paviment i ho deixessin tot brut.

L'altra va consistir en tapar els forats dels plataners per tal d'evitar que els coloms fessin nius i la colonia continués creixent.