Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 13 d’abril del 2009

Les Traves i opacitat del govern envers CiU

Quan un te la certesa de fer les coses ben fetes, i fer-les per convenciment, és capaç de donar explicacions coherents i convincents les vegades que faci falta, fins i tot, posant informació a l'abast de tots els que en tinguin interès.

Per l'altra banda quan un fa les coses malament i no està tranquil amb allò que fa, sol tirar pilotes fora i tracta que l'assumpte en qüestió no surti a la llum, buscant tots els mecanismes, per recaragolats que siguin, per dificultar l'accés a la informació.

Justament la segona opció és la s'esdevé al nostre municipi. Tenim un govern que no és capaç d'explicar i defensar allò que fa, per que allò que fa, en molts casos, no és el poble demana. Són actuacions incoherents, faltades de rigor i per tant qualsevol intent de defensa és impossible.

Malauradament, en tenim força exemples:
  • la construcció d'un bar i un camp de futbol a Can Balmes que ningú demana,
  • l'adjudicació de la redacció del projecte a un arquitecte molt conegut per la regidora d'urbanisme,
  • la realització d'obres sense projecte i sense pressupost,
  • el tancament de la biblioteca sense tenir ni idea de la data d'obertura,
  • parlar de crisi i programar activitats culturals cares, elitistes i de poca participació,
  • no ser capaç en 15 mesos de treure a concurs el bar de la Font Martina,
  • no explicar la finalitat de la compra de la Torre de Sant Josep,
  • incórrer, de forma repetitiva, en desviacions de pressuposts per incapacitat de planificació, etc.

Ja n'hi ha prou d'aquest color! Que no ens prenguin més el pèl i que posin a l'abast de tothom tota la informació pública, de forma fàcil i accessible a la web. I si no saben com explicar les seves actuacions, potser que s'ho pensin més abans de començar, però que no ens amaguin informació.