Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 11 d’octubre del 2009

Pont Trencat, Moixerigues i Pont Romà, són de Palautordera?

A Palautordera celebrem l'Aplec del Remei 2009. Estem de Festa Major! D'una Festa Major estalviadora, com diu el nostre alcalde (tema que parlarem en un proper article). I de tant estalviadora que és, no han inclòs en el programa de Festa Major, els actes del Campament Medieval que han organitzat els veïns dels barris del Pont Trencat, Moixerigues i Pont Romà. Per què?


Campament Medieval al Pont Trecant
Tot i que el Campament Medieval és una activitat organitzada i promoguda pel barri (i que segons el cartell, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament) que enguany ha coincidit amb les dates de l'Aplec del Remei, no n'hem vist cap referència n'hi en el programa de la Festa Major ni en la darrera edició de la revista municipal "La veu de Palau".

L'únic espai on hem vist que l'Ajuntament faci referència a aquesta activitat és a la pàgina web, o només s'informa a nivell de titular i ni tant sols dóna detall dels actes de l'activitat.

Tot i que feia mesos que s'estava treballant en l'activitat, no ha estat fins fa unes setmanes que s'han pogut concretar aspectes, alguns dels quals estaven pendents de gestions de l'Ajuntament.

Creiem que l'Ajuntament ha d'actuar de catalitzador i ha d'esperonar a les persones del municipi amb iniciatives que reverteixen en el mateix municipi. Cal que l'Ajuntament recolzi explícitament aquests tipus d'activitats que promouen les entitats i associacions del poble posant a disposició totes les eines i mecanismes que l'Ajuntament té al seu abast per fer-ne la difusió que es mereix.

Incorporar els actes del Campament Medieval en el programa de la Festa Major, hagués estat una bona manera de recolzar als veïns del barri que porten temps i esforç treballant en aquesta idea, alhora que es fa partícips als barris de la Festa Major.

En temps de crisi, com fa referència en l'escrit de salutació de Festa Major el nostre alcalde, cal que tots sumem. Cada gra de sorra compta, cada petita contribució, cada esforç... Treballant conjuntament contribuïm a fer la festa més gran i més popular i donem una projecció més gran del municipi de Palautordera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Només cal veure que vol fer l'Ajuntament amb Moixerigues amb el POUM: donar diners als constructors, res més. El barri necessita serveis, necessita preservar el seu caràcter, el seu patrimoni natural. No necessita una variant per a que uns veïns, ciutadans de primera, no sentin soroll. El barri necessita promoció econòmica, projectes, no xalets. El barri necessita un ajuntament que no pari la ma als constructors.

Per cert que visc al barri i no em vaig assebentar de la festa mitjeval fins que m'ho vaig trobar. Hagués ajudat amb molt de gust a la seva promoció.