Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 23 de setembre del 2010


jordi-xenaSanta Maria de Palautordera, setembre de 2010

El passat mes de maig l’Assemblea Local de CiU de Santa Maria de Palautordera em va escollir com a cap de llista a les properes eleccions municipals.

Crec fermament en el meu poble i en la seva gent. Crec en la bondat de la política municipal com a eina bàsica per resoldre les necessitats de les palauenques i els palauencs.

És per tot això que m’he posat a treballar en una proposta de candidatura fonamentada en un projecte seriós, transversal i amb una marcada vocació de servei, que lluny d’enfrontaments politics estèrils, ens emmarqui en un escenari on el consens i l’aportació positiva en sigui el seu segell de marca.

La presentació de la candidatura tindrà lloc dissabte 2 d'octubre a les 18h a la plaça Major del nostre poble.

Serà per a mi un gran plaer poder comptar amb la vostra presència, per tal d’exposar-vos personalment les que vull que siguin les línies mestres del projecte d’Alcaldia que han de servir per complir amb la meva ferma voluntat de servei a Palau i a la seva gent.

Salutacions