Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 22 de maig del 2007

CiU aprofita les noves tecnologies per fer campanya

Tal com ja hem anat explicant en aquest bloc, el grup municipal de CiU ha aprofitat les noves tecnologies per fer campanya electoral.

Una de les últimes novetats ha estat l'ús de les eines de Web SMS per l'enviament massiu i programat de missatges SMS per avisar dels actes de campanya.

La iniciativa ha tingut una bona acollida entre les persones que reben els missatges SMS, ja que un parell d'hores abans de l'acte reben un recordatori del mateix, podent fer-lo extensiu a d'altres persones conegudes que no tenen a l'abast tecnologies com internet però que utilitzen una tecnologia més extesa com és el mòvil.

Si vols rebre SMS (de forma gratuïta) dels actes d'aquest tram final de campanya, envia'ns un correu a info@ciupalautordera.cat amb el teu número de mòvil.