Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 8 de maig del 2007

Compromís amb l'educació

Ben cert és que aquesta legislatura ha suposat un punt d'inflexió pel que fa a la construcció de nous equipaments educatius del nostre municipi: CEIP mancomunat La Tordera, CEIP Matagalls (recent inaugurat), Escola Bressol i ara l'inici de la construcció del CEIP Pont Trencat.

Aquest últim ens fa especialment il·lusió, ja que des de l'oposició vam defensar a capa i espasa la seva continuïtat, davant el desig de fer-la desapareixer dels senyors del PSC.

Ha estat un treball intens de l'equip de CiU que ha donat els seus fruits. L'escola del barri no només no desapareixerà, si no que ben al contrari, es consolidarà amb la construcció d'un nou edifici preparat per poder donar cabuda a tota una linea i que podrà començar la seva activitat el curs escolar 2008 / 2009.



Fets no paraules, sempre pensant en la gent i amb la gent.