Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 24 de maig del 2007

RPG, la tapadora del PSC

Confirmat!

Per si hi havia algú que encara en tenia algún dubte, haurà pogut comprovar que amb la publicació d'RPG dies abans de les eleccions al més pur estil balanç de legislatura i no com una revista informativa que explica la realitat del municipi (també les bones noticies) , queda palés que treballa al servei i dictat d'un partit polític, concretament el PSC.

Tant l'Alcalde d'un municipi com el propi Ajuntament, com a institucions es mereixen ser tractats amb respecte, més enllà fins i tot de les discrepàncies que un hi pugui tenir. I mai s'ha de passar la barrera de l'aspecte personal. Els que passen aquesta frontera no es mereixen cap tipus de credibilitat, per que el seu únic objectiu es fer mal a les persones, a les que ataquen, a les que els hi han donat suport i a les que tenen un respecte per les institucions.

No hi ha hagut cap dels partits polítics de la oposició (PSC i ICV) que hagi rebutjat amb veu alta i clara l'estil, la forma i la falta de respecte que utilitza aquesta revista per tractar el nostre municipi. Probablement representi una manera de ser (PSC: Recuperem una manera de ser) bruta, insolent, faltada d'idees i d'un projecte clar, representatiu i inclusiu per dur a terme a Palau.

I en cap cas estem dient que no pugui haver-hi crítica, sempre i quan es faci amb respecte a les persones i a les institucions (per això hi ha el Palau Obert, els Plens, els fulletons de cada partit polític i els diaris d'àmbit local i comarcal).

RPG fa la feina bruta del PSC. Ningú en té cap dubte. Són moltes (per no dir moltíssimes) les coincidències entre els moviments del PSC i les publicacions d'RPG.

El PSC, concretament el Sr. Mayneris, creia que utilitzant aquesta revista com a mitjà per aplastar el govern el seu seu partit quedaria immaculat. Doncs no! I les persones honestes, responsables i de bona fe del PSC ho saben. La gent del poble sent fàstic i vergonya aliena de saber que hi ha persones que ens han representat i que potser ens poden tornar a representar que utilitza aquest estil de tant baix perfil per aconseguir el que no són capaços d'aconseguir amb el treball ben fet i la constància.

No obstant, aquest número de la revista, si que diu una veritat. La fotografia que mostra a membres del govern davant dels jutjats de Granollers quan van a anar a declarar per la querella que ens havia interposat la propia revista.

La maquinaria PSC - RPG ha actuat amb una premeditació absolutament calculada, ha buscat i forçat totes i cadascuna de les situacions possibles per embrutar a les persones que formen part de l'equip de govern, a qualsevol preu!

En el cas de la querella, cal deixar ben clar que la jutgessa, va decretar l'arxivament del cas per no veure cap responsabilitat per part dels membres del govern relatius a la querella interposada, ans al contrari, en la seva resolució deixa clar que la revista és fruit dels interessos urbanístics de la directora de la revista (la Sra. Calderón) i el seu pare propietari dels terrenys a requalificar a la zona del vado (Sr. Calderón).

És més, després d'aquesta resolució hi ha hagut canvis en la revista, ara ja no apareix com a Directora la Sra. Calderón.

De tota manera, un propietari pot demanar que se li requalifiqui un terreny, però les seves pressions només arriben a aquests extrems malatissos si te garantit que un canvi de govern serà propici als seus interessos. I en aquest cas el PSC també ha demanat la mateixa requalificació que RPG.

Passi el que passi, després de les eleccions s'acabarà aquesta revista, donant-nos la raó en tot el que hem exposat.

RPG acumula en aquests moments més de 5 querelles interposades per particulars, empreses i institucions per difamacions, falta a l'honor, i difusió de dades de caràcter personal. Llàstima que la resolució de les mateixes sigui després de les eleccions. Seria divertit conèixer qui hi ha al darrera de "Los santos", "Serrallonga" i d'altres articles i col·laboradors de la revista.

Probablement tindriem la sorpresa que un o més d'un alcaldable s'amaga darrera d'aquestes sigles.