Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 24 de maig del 2007

Sobre l'Esplai

L'Esplai és el nom amb que es coneix tant l'associació com l'espai on du a terme les seves activitats l'associaciació.

L'associació l'Esplai és la més nombrosa del municipi, amb prop de 600 socis, majoritariament gent gran, que vetlla per oferir serveis tant d'oci, lleure i formació com també de salut per la gent gran.

Degut als avenços en medicina, a la millor qualitat de vida de les persones i a la major longevitat de les persone és necessari disposar d'equipaments que permetin que tot aquest col·lectiu és atés amb la qualitat que és mereix.

L'Esplai de Palau funciona per la cooperació de 3 institucions: L'associació l'Esplai de la gent gran mitjançant les aportacions del socis, l'obra social de la caixa que fa aportacions materials, xerrades, etc. i l'Ajuntament, que s'encarrega del cost de l'espai i els serveis i el manteniment.

Conscients de la importància que té i tindrà en el futur aquest espai, el grup municipal de CiU proposa una reforma integral de l'Esplai consistent en:
  • millora dels lavabos i adaptació per a persones disminuides.
  • recuperació de l'espai del Xiulet (un cop fet el local de joves) per ús de l'Esplai i per la instal·lació de nous serveis.
  • Millora i equipament de la sala cultural i la sala d'exposicions.
  • Recuperació i accés mitjançant ascensor a la segona planta per la ubicació de nous espais.
  • Millora i arranjament de l'espai del bar i cuina.
  • Arranjament de la façana exterior i teulada.
Aquesta reforma es farà de forma consensuada amb la Junta de l'Esplai i l'Obra social de la caixa. En l'actualitat es disposa d'un avant projecte i en l'últim pressupost varem dedicar una partida de 200.000 Euros per dur a terme aquesta actuació.

Amb aquestes perspectives la gent gran està d'enhorabona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està molt be que es vulgui millorar el local de l´esplai. Però també s´ hauria de revisar la utilitat que s´en fa de les instal·lacions.
No pot ser que entre tots subvencionem un local en el que hi te accés tothom, no només els jubilats. Serveix de restaurant ( perquè s´ha d´ arranjar la cuina?), s’hi fan festes privades, s’hi serveix alcohol...
Aquest local tindria que ser d´us exclusiu per la gen gran.