Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 24 de juliol del 2007

Els regidors del govern de Palau s'apugen el sou més d'un 45%

Si, si, tal com ho llegiu! Un augment de sou de més del 45%.

Això és el que van fer els regidors del PSC i IC-V en el ple que va aprobar el cartipàs municipal.

Des de CiU varem mostrar no nostra sorpresa i indignació pel fet que aquest fos el primer objectiu a assolir per part del nou equip de govern.

Podem entendre que es facin revisions salarials, però en cap cas d'aquesta
magnitud.

Sorprèn una mesura d'aquesta quan encara no han demostrat res i s'han passat tota la legislatura defensant els augments de les ordenances fiscals al nivell de l'IPC estatal d'acord amb els augments dels salaris dels treballadors.

Però anem al gra i concretant. Abans un regidor amb jornada parcial (12 hores a la setmana) tenia un sou aproximat de 7000 € anuals, mentre que ara el sou anual serà de 10.800€ anuals per 11 hores a la setmana!

Els regidors que no tenen dedicació parcial i cobren per assistència als òrgans colegiats s'han aplicat una revisió de l'assistència a les Juntes de Govern Local de prop d'un 65%!

I això que diuen que les esquerres defensen el repartiment de la riquesa , però es clar, si és entre ells, millor.