Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

divendres, 27 de juliol del 2007

CiU denuncia el funcionament dels pous municipals de la Font Martina

El passat divendres 6 de juliol, CiU va denunciar el funcionament dels pous municipals de la Font Martina. Aquests Pous havien estat clausurats pel Departament de Sanitat i l'ACA fa prop d'un any i en la data indicada, l'estació de cloració (imatge lateral) estava funcionant a ple rendiment.

En conèixer aquesta informació, CiU va posar en coneixement del govern que Sorea (empresa que te la concesió d'aigua d'aquest pou) estava extraient i subministrant aigua al barri de Can Bosch sense previa sol·licitud per escrit ni aprovació a les diferents administracions implicades (Ajuntament, ACA i Departament de Sanitat).
Sorea és una empresa seriosa, amb àmplia experiència en el món de la gestió i subministrament d'aigua. Sorprén que essent coneixedora de la delicada situació de l'aigua al nostre municipi s'hagi aventurat a iniciar l'extracció i subministre d'aigua dels esmentats pous sense una autorització per escrit.
Malgrat la denuncia feta, els pous van continuar funcionant de forma irregular tot el cap de setmana. Ni l'alcalde ni el regidor de medi ambient van aconseguir aturar l'extracció de l'aigua fins el dilluns següent, posant d'aquesta manera, en risc la salut dels usuaris i consumidors d'aquesta aigua.

CiU ha trobat a faltar més fermesa, coherència i decisió en aquesta actuació.