Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimecres, 8 d’agost del 2007

CiU reclama que RENFE i ADIF informin dels trens que paren a Palautordera

El Grup Municipal de CiU ha demanat al govern del municipi que exhigeixi a Renfe i Adif que els nous sistemes d'informació al viatger de l'estació de Sants (Barcelona) informin dels trens de rodalies amb destinació Sant Celoni que tenen parada al nostre municipi.

En l'actualitat, tots els trens de rodalies amb origen Barcelona - Estació de Sants i amb destinació Sant Celoni, tenen parada a Santa Maria de Palautordera. Malgrat aquest fet, els nous sistemes d'informació al viatger, en els quals s'informa de la sortida dels trens i de les seves parades, mai apareix el nom de Palau.

Com a municipi de destinació turística i Cancell del Parc Natural del Montseny hem de vetllar per que s'informi als viatgers d'aquesta parada, independentment de si Renfe i Adif la consideren estació o baixador.


Aquest fet demostra el menysteniment i la poca sensibilitat dels organismes gestors de la xarxa viària espanyola envers el nostre municipi i als viatgers que finalitzen el seu recorregut a Palau, ja que tot i els compromisos adquirits per la construcció d'un pas soterrat, fets com aquest demostren tot el contrari, tot i tenir un cost pràcticament zero.