Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimecres, 8 d’agost del 2007

Juguem a cuit i amagar. Algú ha vist el Sopar popular d'estiu al Parc del Reguissol?

Doncs si algú l'ha vist que ens avisi, que nosaltres ni l'hem vist ni n'hem sentit a parlar.

Seguint aquest camí no aconseguirem instaurar cap tradició al municipi. Una tradició és una festa o un esdeveniment popular que es va repetint any rera any i que acaba caracteritzant un municipi.

El sopar popular d'estiu al Parc del Reguissol (conegut també per Sopar a la fresca, Sopar de peix o Sopar d'estiu) ha esdevingut un element característic i distintiu del nostre municipi, que dona renom arreu tant per la seva excel·lent organització com per la qualitat del mateix, així com la participació de bona part de les entitats del poble.


Lamentablement per nosaltres, la tradició s'ha trencat. No s'ha fet el sopar popular d'estiu ni te pinta que l'acabin fent amb els dies que manquen per acabar el periode estival.

I és que desconeixem si pel nou govern aquest sopar representa algun problema. Ja avancem que preguntarem per que no s'ha organitzat enguany i a veure quina resposta ens donen.

Una de les possibles respostes serà que la organització no ha fet / dit res. Però aquesta resposta no seria acceptable, i menys ara que el nostre Ajuntament compta a un regidor de festes (el mateix alcalde).

Correspon al govern incentivar, estimular, tirar del carro en aquelles situacions de dubte però en les que creu que determinat esdeveniment s'ha de tirar endavant.

Amb aquest gest (bé de fet no hi ha hagut cap gest) ens demostren la poca capacitat de movilització i estima per les tradicions del municipi que demostren: una manera de fer. Us sona?