Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 2 de setembre del 2007

El Cicle de Música Catalana, un instrument de promoció municipal

Enguany s'ha dut a terme l'11è Cicle de Música Catalana a Palautordera organitzat per l'Associació Cultural Pro Música Catalana i la col·laboració de l'Ajuntament i nombroses empreses del municipi (CESPA, Salicrú, Lab Circuits, Estampacions Sabadell, Aigua del Montseny, UBIC de Palautordera, Caixa de Manlleu, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona)

L'esforç i el treball rigorós dels membres de l'associació ha fet que any rere any augmenti el nivell qualitatiu d'aquest cicle que és esperat per moltes persones, tant del municipi com de fora, per poder gaudir de bona música a l'aire lliure.

En els darrers anys, també s'ha consolidat la participació dels joves del poble en la organització i establint un dia del cicle amb música més atractiva per un públic més juvenil.

Aquesta comunió fa que el Cicle de Música Catalana esdevingui una eina de projecció cultural i turística del municipi de la qual se n'ha de treure profit, buscant sinèrgies en l'àmbit de la restauració i comerç per exemple.

Cap membre del govern (dels 7 que en formen part) va assistir a l'acte inaugural del cicle d'enguany. Aquesta manca de consideració per part dels membres del govern envers actes d'aquesta magnitud fa difícil que es puguin trobar les sinèrgies abans esmentades i ajudar a promocionar el nostre municipi a l'exterior.


El concert inaugural "Flautes, Virtuosisme i Belcanto" es va dur a terme a l'Esglèsia parroquial i va anar a càrrec del músic de flauta travessera Claudi Arimany, acompanyat pels músics Eduard Sánchez i Alan Branch que van interpretar peces de Bach, Mozart Mendelssohn, Doppler i Verdi.