Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 2 de setembre del 2007

Per què no s'ha fet el Sopar d'Estiu de Palautordera?


Un dels elements característics del calendari festiu, cultural i popular del nostre municipi era el Sopar d'Estiu, que organitzava l'Ajuntament i el el qual hi participaven professionals del món de la restauració del municipi i nombroses entitats.

Al sopar hi assisiten aproximadament unes 800 persones i generalment consistia d'un primer plat lleuger, un segon plat a base de peix i uns postres especials per l'ocasió elaborats pels pastissers del municipi.

El nou govern (PSC + IC-V) ha decidit tallar de socarrel aquesta fetivitat i no ha organtizat l'acte que era esperat per molta gent i ni tant sols s'ha posat en contacte amb els participants d'edicions anteriors per comunicar-los que no durien a terme l'acte. D'alguna manera, podriem dir que ha passat olímpicament.

Creiem que aquesta no és una bona manera d'avançar en un municipi com el nostre en el que arribar fins aquest punt ha costat molts eforços de molta gent que no s'haurien de malbaratar ni desconsiderar d'aquesta manera. Tota festa pot ser adaptada segons les maneres, gustos i tarannà de cada govern, comptant sempre amb la ciutadania. Cal afegir que aquest govern compta amb la figura del Regidor de Festes, que és el mateix alcalde.

El primer any de la legislatura 1999 - 2003 en que el Sr Mayneris va ser alcalde, ja va haver-hi conflictes amb aquest acte. Sembla que la història és repeteix. En definitiva, com resava el programa socialista "Una manera de fer...."
Des de CiU lamentem aquesta situació i agraim l'esforç de totes aquelles persones que durant anys han posat el seu esforç al servei del municipi organitzant actes com el Sopar d'Estiu.