Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 4 de febrer del 2008

L'edifici de l'Ajuntament a les fosques

Des de que les oficines de l'Ajuntament s'han traslladat a Can Rahull, l'Ajuntament, el de tota la vida, té els llums de la façana i del rellotge apagats.

La Plaça de la Vila, en ple centre comercial del municipi te ara un aspecte fosc i trist.

Una cosa és que la teulada i l'estructura de l'Ajuntament necessitin una reparació urgent (de tota manera, amb la decisió que ha pres l'equip de govern potser passen 2 anys abans comenci a fer cap actuació) i l'altra cosa es deixar a les fosques la Plaça.

Si no ho tenim mal entés, els llums encara funcionen i encara hi ha serveis que es presten des del mateix edifici.

L'Ajuntament, ens agradi més o menys, és un edifici característic del nostre municipi i que forma part del patrimoni arquitectònic del municipi i així consta en el catàleg d'edificis protegits.

Tant sols per la seva història i tot el que ha acollit el seu entorn (escoles, partits d'hanbol a la plaça, etc...) l'edifici es mereixeria una il·luminació digne.