Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 4 de febrer del 2008

L'alcalde no cumpleix els seus compromisos de no aparcar a la Plaça Miquel Martí i Pol de Can Rahull


En la darrera Comissió Informativa celebrada a l'edifici de l'Ajuntament antic, el Grup Municipal de CiU va demanar que no s'utilitzes l'espai del davant de la Plaça Miquel Martí Pol de Can Rahull com a aparcament ara que l'Ajuntament es traslladava a la masia de Can Rahull i proposant com alternativa l'espai buit que hi a entre la nova llar d'infants i el passeig vitamènia.

D'entrada la petició va ser acceptada pels grups del Govern (PSC + IC-V + GdP).

Aquesta petició pretenia garantir que amb el trasllat de l'Ajuntament a Can Rahull, tant la Plaça Miquel Martí i Pol com aquest tram del carrer Empordà on no hi ha voreres que protegeixin als vianants dels vehicles continuaven mantenint aquesta prioritat.

En el primer ple celebrat a la masia, que va coincidir amb el primer dia d'activitat administrativa al nou ajuntament ja varem poder veure el cotxe de l'alcalde aparcat a la Plaça Miquel Martí Pol.

En els precs i preguntes del mateix ple varem demanar que es respectés i es donès compliment a allò que s'havia acordat. Novament tots els grups varen dir que hi estaven d'acord i que ho respectarien.

Aquest divendres passat varem poder tornar a veure, novament, el cotxe de l'alcade aparcat a la Plaça Miquel Martí Pol.

La veritat és que qualsevol persona que llegeixi això pot pensar que si no tenim res més important a fer i dir, i pot tenir part de raó. En tot cas, el fet trascendent, més enllà de si s'aparca o no s'aparca hi ha el fet de no donar compliment a allò acordat. Si no es compleixen aquells acords més quotidians, com es pot donar compliment a acords de major trascendència? Creiem que es necessari que els representants polítics amb les seves actuacions siguin un exemple de comportament per la població.