Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 7 de febrer del 2008

Què espera l'Ajuntament a actuar a l'Estació?

En el Ple del dia 21 de gener de 2008, el Sr. Illa va formular una pregunta al Regidor de Transports, el Sr. Camacho, sobre que es pensava fer en l'entorn de l'estació que estava molt abandonat així com l'estat de les negociacions amb RENFE i ADIF per trobar una solució a l'edifici.

El Sr. Camacho li va dir que havien demanat permís a RENFE i ADIF per que fos el propi Ajuntament qui fes la neteja donat que ells no l'estaven fent.

RENFE i ADIF van contestar inicialment que s'ho havien d'estudiar per tal de garantir que els cables de fibra òptica que hi ha a la zona de les andanes no es malmetés. Posteriorment van donar el permís a l'Ajuntament per tal que procedís a fer la neteja, donant una avís abans de començar.

Dies abans, el diari l'Actualitat del Baix Montseny, ja informava d'aquest fet.

No obstant, la resposta del Sr. Camacho ens va deixar perplexes a l'informar que hariem d'esperar encara un mes i mig abans la brigada no procedís a la neteja d'aquella de l'Estació.
Com es possible que tinguent el permís de RENFE i ADIF s'hagi d'esperar tant? Es que no te capacitat d'organització el Regidor de Serveis Generals (el mateix Sr. Camacho).

Des de CiU creiem que és necessari dur a terme aquesta actuació així com l'asfaltat del tram de camí que va de la carretera a l'edifici de l'estació, molt malmés per les darreres pluges.

Al final de la legislatura anterior es disposava d'una partida de pràcticament 60.000 € per dur a terme l'asfaltat d'aquest camí, però faltava acabar de complentar la partida per cobrir el cost. Això s'hagués pogut dur a terme si s'hagués prioritzat aquesta actuació en front de la reconversió de l'antic pavelló en envelat.