Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 12 de juny del 2008

Cau un tros de façana de l'Ajuntament

Les pluges dels darrers dies (beneïdes siguin) han agreujat l'estat de l'edifici de l'Ajuntament, arribant al punt que un tros de façana de l'edifici s'hagi desprès, concretament una part d'un balcó que dóna al carrer Dr. Robert.


El passat dijous 5 de juny, alguns veïns varen poder observar l'actuació dels bombers sanejant la part de l'edifici que s'havia desprès i fent una revisió ocular de l'edifici.

D'acord amb els informes tècnics existents, l'estructura de l'edifici de l'Ajuntament està en mal estat, especialment la teulada i el relligat superior que requereixen d'una actuació immediata.

En la passada legislatura CiU va deixar enllestit un projecte de millora per reforçar la part superior de l'estructura de l'edifici (relligat) i assegurar la teulada, pel qual es disposa de la consignació pressupostària suficient.

L'actual equip de govern, no ha considerat el projecte, havent passat ja més d'un any i per alguns empleats municipals que treballen a l'edifici la situació s'agreuja cada dia.


Tots els serveis municipals no caben a la masia de Can Rahull i avui per avui, les obres d'adeqüació del Centre Cívic (o altre espai que es consideri oportú) encara no s'han dut a terme, de manera que la patologia exterior que ha manifestat l'edifici, també es podria estar produint interiorment i no tenir-ne cap coneixement.

Justament, l'informe tècnic feia referència a que episodis de neu o pluja continuada podien afectar de manera considerable la teulada.

Durant aquest més de pluges, els ciutadants han pogut comprobar com en repetides ocasions el vestíbul de l'Ajuntament ha quedat negat d'aigua provinent de les plantes superiors. No ajuda el fet que les finestres de la segona planta estiguin obertes de manera permanent (tot i que ho hem denunciat repetides vegades)

Arrel d'aquest incident CiU demanarà un informe tècnic al govern per conèixer l'estat de l'edifici i que s'adoptin les mesures oportunes que garanteixin la integritat física tant treballadors com ciutadants que hagin de realitzar gestions en l'edifici de l'Ajuntament.