Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 15 de juny del 2008

Les còpies del POUM a 90€

Recentment ha sortit publicat en el DOGC (5148 - 09/06/2008) l'edicte informant que l'Ajuntament ha aprovat l'avanç del POUM, moment a partir del s'inicia el període d'exposició pública durant 30 dies en qual els particulars o col·lectius que ho desitgin el poden consultar per presentar les al·legacions que estimin oportunes.
L'anunci indica que els que ho desitgin poden consultar l'avanç del POUM durant l'horari d'oficina i podran obtenir-ne còpies.
No obstant hi ha particulars que ja han pogut constatar que les esmentades còpies s'han de realitzar en una copisteria al preu de 90 €! (còpia complerta).

Aquest preu és totalment prohibitiu pels particulars que vulguin continuar col·laborant i participant de la redacció del POUM, així com només diposar dels horaris d'oficina per les treballadores i treballadors que desitgin consultar la informació.

Per això mateix, avui ja ens hem posat amb contacte amb membres del govern per demanar-los que esmenin aquesta situació de la següent manera:
  • Deixar una o dues còpies del POUM a la biblioteca, per aquells que ho desitgin puguin consultar-lo lliurement en un horari més ampli i llavors demanar còpies de pàgines concretes.
  • Realitzar còpies del POUM en format digital (CD o DVD) per tal que aquest sigui més assequible per tothom.
No obstant, també ho demanarem formalment per escrit.

Si volem que el procés de revisió del POUM sigui participatiu, caldrà que el govern doni aquest pas, per que Junts fem poble!

1 comentari:

Anònim ha dit...

En primer lloc, gràcies per fer arribar al Temple el "Parlem-ne".
I en segon lloc i en relació amb la publicació: clama al cel la petulància, la poca classe i les males maneres del govern de Palau actual. Què més ha de passar o què més han de llegir els veïns i veïnes de Palau per adonar-se que el Sr Mayneris i el seu "equip" no són garantia de res? Que el temps els posi al seu lloc merescut.