Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 1 de juliol del 2008

El cami de l'estació en mal estat

Ja fa gairebé un mes de les darreres pluges que, en alguns casos, han malmès camins i zones no asfaltades d'ús freqüent.

Un d'aquests camins malmesos, d'ús diari per molta gent, és el baixador de la banda de l'edifici de l'estació i el propi aparcament, que ha quedat ple de forats, algun d'ells superior a un pam i mig de fondària que dificulta la circulació i el pas de vehicles.

La reparació de xoc és senzilla i econòmica, només cal una motonivelladora i un parell de remolcs de tutut per reomplir els forats.

Aquesta operació és habitual en camins rurals després d'un episodi de pluja intensa o continuada durant força dies.

A hores d'ara l'Ajuntament i concretament la Regidoria de Serveis encara no ha dut a terme cap actuació en aquesta zona per la que diàriament hi poden passar més de 200 cotxes i aparcar-ne uns 100.


A part d'això cal dir que el govern de CiU va deixar una partida d'inversions amb méde més de 30.000€ per asfaltar aquest camí i la zona de l'aparcament que caldria acabar de suplementar per poder resoldre de forma definitiva aquest problema.

No obstant, la manca de suplementació d'aquesta partida en les darreres modificacions de crèdit realitzades per part del govern fan evident el poc interès que te l'arranjament definitiu d'aquest camí i la poca sensibilitat envers als ciutadans que han d'accedir diàriament a aquesta zona.


Considerem que posant de manifest aquesta necessitat fem una oposició útil per la ciutadania que permet al govern emprendre accions.

Som coneixedors de que el govern llegeix els nostres articles i opinions. Aquest post és doncs un experiment que ens ha de permetre conèixer el grau de compromís del govern amb la ciutadania i la utilitat de la nostra tasca.