Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 24 de juliol del 2008

El Grup Municipal de CiU aconsegueix que s'arrangi el camí i aparcament de l'estació

Si tot va com ha d'anar, el proper dissabte dia 26 de Juliol es durà a terme l'arranjament del camí de l'estació i de l'aparcament de la banda de l'edifici, molt malmés després de les darreres pluges.


El Grup Municipal de CiU ja en va fer denúncia unes setmanes endarrera, davant la passivitat i manca d'actuació de la Regidoria de Serveis dirigida pel Sr. Camacho.



Com a resposta a la nostra petició, que és la mateixa que la de la gent que cada dia va a l'estació en vehicle particular, se'ns van dir que de moment no ho arreglarien per que estaven esperant que parés de ploure i que ho havia d'arreglar l'ADF (Associació de Defensa Forestal) cosa que no és certa.




El temps en dona la raó. La nostra, és una tasca és útil, en benefici de tots sense exclusió ni sectarismes.

  • En primer lloc, per que estem fent una tasca d'atenció a les persones: un cop arranjant la situació canviarà. Si no haguèssim fet la denúncia, quants dies més hauriem d'estar en aquesta situació?
  • En segon lloc, queda palés que el Sr. Camacho va utilitzar l'ADF com una excusa per no respondre a la nostra petició, quan sap (ho hauria saber) que aquest tipus de camins no es competència seva.
  • Així mateix, es posa de relleu la incongruència de que la regidoria de serveis es gasti 12.000€ en arranjar dos aparcaments perifèrics de la població, amb poca utilitat de la inversió i en canvi endarrereixi fins a la nostra denúncia l'arranjament de l'estació.


  • Perquè determinats regidors del govern no actuem amb honestitat i humilitat quan parlen amb els mitjans de comunicació?
  • És necessari confondre a la població amb les seves declaracions?
  • Perquè el govern (PSC + ICV + GdP), de forma sistemàtica, ignora les bones aportacions del Grup Municipal de CiU?
  • Tenen capacitat d'influència els partits amb menys representació del govern (ICV + GdP) davant del partit majoritari (PSC) en les seves erràtiques actuacions? O és que ja els va bé aquesta actuació partidista?