Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

divendres, 25 de juliol del 2008

El Pont Trencat en estat d'abandonament per falta de manteniment

L'entorn d'un dels vestigis històrics i patrimonials més importants del municipi i amb més reconeixement internacional, el Pont Trencat es troba en estat d'abandonament per falta de manteniment.


Tot i les nombroses queixes que els veins han formulat a l'Ajuntament, aquest ha fet cas omís a les seves peticions, fins i tot, quan aquests s'han ofert a fer-ne el manteniment.

En primer lloc, creiem que es una falta d'atenció als veins d'un barri del municipi, que encara que sigui allunyat, no es faci cas a les seves demandes.

En segon lloc, creiem que, el Municipi de Santa Maria de Palautordera no es pot permetre el luxe de no tenir cura del poc patrimoni arquitectònic i històric que té. No només és important tenir-ne cura, si no que cal potenciar-lo per atraure turisme cultural de qualitat.


L'estat de l'entorn del Pont Trencat (les escales plenes d'herba que impedeixen baixar al gran prat que hi ha sota el Pont) impedeixen gaudir i contemplar de l'espledorositat de l'obra des de tots els seus angles, així com priva als veins d'accedir a un espai verd natural en un barri que ha quedat aillada per les diferents vies de comunicació.


La falta de coordinació (o passotisme) entre la regidoria de Serveis Municipals i la Regidoria de Turisme podrien engegar a rodar les accions de potenciació del turisme al nostre municipi on el Pont Trencat n'hauria de ser una peça clau i fer llençar els diners per no res.

Esperem que com en el cas de l'estació, el govern ens faci cas ben aviat!

Aquest fet deixaria palés que, a falta de coordinació i comunicació entre diferents àrees i regidories de l'Ajuntament, no hi ha un pla de manteniment global i el govern funciona a batzegades.

També ens formulem les següents preguntes:
  • la regidoria de turisme, coneix i aprova l'estat de conservació i manteniment llocs d'interès del municipi que pretén promocionar?
  • Quina utilitat tenen les notes de despesses per desplaçaments als barris que mensualment passa la regidora de barris si no és per recollir i executar les peticions dels veïns?
  • Hi ha algun tipus de planificació a la regidoria de serveis o s'improvitza constantment?