Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 29 de juliol del 2008

Tasca útil: El sortidor de la Plaça Merce Rodoreda torna a rajar


Nova prova de la tasca útil que fem des del Grup Municipal de CiU!

En el Ple d'ahir varem demanar que per combatre el mosquit tigre, o que bé es buidin les fonts i basses de parcs i jardins o que es possin en funcionament tal com haviem quedant en un ple anterior feia dos mesos.

No és normal que el govern es gasti diners fent campanya pedagògica als veïns del municipi per tal que adoptin mesures per combatre el mosquit tigre i que el propi govern no faci els deures amb es espais que són de la seva responsabilitat.

De fet, ja comença a ser una tònica habitual: voler donar lliçons per una banda i no dur a terme les tasques de la seva responsbilitat.

La improvissació és constant i continuada i a més a més admesa per part dels membres del propi govern.

Està demostrat que aquest govern va a toc de pito i que és des de les indicacions que fa el Grup Municipal de CiU des de l'oposició que generen reacció com els exemples recents de l'arranjament del camí i aparcament de l'estació i ara la Plaça Merce Rodoreda. A data d'avui encara falta però, el Parc dels hereus al Pla de Can Sala.