Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

divendres, 18 de juliol del 2008

Ofertes de feina a Palautordera i rodalies

Davant el creixent i continuat augment de l'atur al Baix Montseny i concretament al nostre municipi, el Grup Municipal de CiU tracta d'aportar el seu granet de sorra i ajudar a identificar les ofertes de feina existents a Palautordera i rodalies a les persones que busquen feina al municipi i rodalies (Sant Esteve, Sant Celoni, Llinars, Cardedeu, ...).

Per això a partir d'ara hem posat en marxa una iniciativa que mostri les ofertes laborals existents al nostre poble i a 10 Km a la rodona.

Ho podreu trobar tant en aquest post, com en l'apartat superior dreta, en que les ofertes de feina van rotant ciclicament i a la nostra pàgina web.

D'aquesta manera també prenem la iniciativa davant del govern (PSC+ICV+GdP), que de moment no està sabent reaccionar davant dels importants canvis econòmics i socials que s'estant produint i que poden continuar.

En aquests moments és important que desde l'administració l'Ajuntament es doni un fort impuls als serveis de cerca de feina del municipi: el Club de feina i la Borsa de treball, donant-los a conèixer a les empreses de nova implantació i rodalies, així com establir polítiques actives que facilitin la contractació, preferentment, de personal resident al municipi.

Un altre dels aspectes que cal treballar és la formació de les persones en atur, ja sigui creant programes formatius de reciclatge de persone que hagin treballat en sectors econòmics en retrocés que permetin l'establiment de persones de forma autònoma.