Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 7 de setembre del 2008

11 de Setembre, Diada de Catalunya, sense senyera als Ajuntaments de Santa Maria de Palautordera?

Aquest és l'aspecte que podrien presentar els dos edificis de l'Ajuntament l'11 de setembre, Diada de Catalunya: Ajuntaments sense cap símbol d'identitat nacional.

Per una banda, tenim l'Ajuntament de Can Rahull, en el qual encara s'ha d'instal·lar el màstil que ha de suportar la senyera.

Malgrat que properament farà 8 mesos del trasllat de les oficines de l'Ajuntament, només fa un mes i mig que disponsen del màstil que està esperant ser instal·lat. Semblaría que la mala coordinació les vacances dels efectius de la brigada que ha planificat el regidor de Serveis, han impossibilitat dedicar temps a la seva instal·lació.


Per altra banda, el govern va retirar la senyera de l'edifici antic de l'Ajuntament sense cap motiu o raó aparent

Malgrat l'aparatosa protecció (innecessaria i molt més econòmica si s'haguèssin fet les coses correctament), aquest continua essent l'edifici institucional de l'Ajuntament i la senyera, símbol d'identitat del nostre país, hi hauria de continuar onejant.

Si preguntèssim per que la senyera ha estat retirada (fa un parell de mesos), potser rebriem alguna resposta del tipus que és a la bugaderia o que s'ha retirat per seguretat (només cal veure les rudimentaries proteccions sota els balcons), fet que xocaria amb que avui i malgrat el precari estat de la teulada de forma irresponsable i incomprensible, encara s'ofereixen serveis als ciutadans, com ara el Jutjat de Pau i la Policia.

Un dels fets que podría justificar la retirada de la Senyera seria la manca de compromís de l'Alcalde amb la proposta Pel Dret a Decidir, impulsada per entitats cíviques i partits polítics catalans, que no va rebre el suport de l'alcalde.


El Grup Municipal de Convergència i Unió demana que sigui restituida la senyera a l'edifici institucional de l'Ajuntament mentre no comencin les obres d'arranjament de l'edifici i que sigui instal·lat de forma urgent el màstil a Can Rahull per posar-hi la nova senyera.