Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 5 d’octubre del 2008

La Festa Major del Remei de Santa Maria de Palautordera deixa de ser gratuïta

Després de molts esforços del govern anterior de CiU per aconseguir la gratuïtat dels actes de la Festa Major (amb excepció dels àpats i teatre), enguany el govern ha decidit cobrar-nos la Festa Major per dues vies, la dels impostos i la de les entrades en alguns actes.

Hem comptabilitzat fins a 3 actes pels quals s'haurà de pagar (tot i que sigui un preu baix) cosa incomprensible si es te en compte que la Festa Major ha de ser popular, participativa i oberta a tothom.

Cobrar entrada per accedir a alguns actes suposa un fre a la participació i sobretot un retrocés a l'esforç fet per govern anteriors.

Per altra banda, el cobrament d'entrades en els actes que es realitzen a "La Quadra" potser obeeix a una necessitat dissuasoira deguda la mancança d'espai que hi ha, cosa que és com dir: "no vingueu que no hi cabem tots" o "només vingueu els que pogueu pagar l'entrada".

CiU opina que els actes de la Festa Major han de ser oberts a tothom, accessibles i participatius. Per això cal que el govern programi les activitats en espais adequats on tothom que vulgui hi pugui assistir.
Aquesta decisió del govern posa de relleu el que CiU ja ve dient de fa temps i que la Regidora d'Urbanisme va dir en un ple "hem pagat la novatada, ho hem anat fent sobre la marxa". I aquest és el resultat, un espai cultural que per manca d'un estudi d'usos i realitat cultural del municipi, no sabem si donarà resposta a les necessitats culturals del municipi i que, no es confogui Sra Regidora, hem de pagar tots els palauencs i palauenques.