Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 6 d’octubre del 2008

El govern rebutja la proposta de CiU per implantar la gratuïtat del bus urbà a persones majors de 65 anys

El Grup Municipal de CiU va presentar al darrer ple ordinari una proposta per d’implantar la gratuïtat del bus urbà a les persones majors de 65 anys a partir de l’1 de gener de 2009.

Atenent a que el municipi de Palautordera té diferents barris disseminats pel territori (Can Bosch, Pont Trencat, Can Pagà, Virgili, Temple i Ca n’Abril, etc...) i que els serveis bàsics com el CAP, administració, l’Esplai de la gent gran, banca i comerç es concentren al nucli urbà, la proposta havia de suposar un ajut per les persones grans, incrementant la seva autonomia, especialment aquelles que no disposessin de transport privat o que els seus familiars no els poguessin desplaçar, així com afavorir una mobilitat sostenible.

Atès que el bus urbà connecta tots els barris i arriba a Sant Celoni, la mesura permetria que les persones majors de 65 anys poguessin arribar a l’Hospital i no haver de preocupar-se del cost del trajecte.

Mesures similars s’estan implantant amb èxit en municipis de les rodalies com Sant Celoni, Cardedeu, Sant Vicenç de Montalt, entre d’altres.


Malgrat estar en part d’acord amb la proposta, inexplicablement el govern, i concretament el Regidor de Transport, van rebutjar la proposta per dir que era discriminatòria.

No és la primera vegada que el govern rebutja propostes socials fetes per CiU, que són d’interès pel municipi, pel fet que no hagin estat proposades per ells mateixos. Creiem que aquesta manera de fer política perjudica els interessos del municipi i les persones.