Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimecres, 15 d’octubre del 2008

El Grup Municipal de CiU col·labora amb el govern en la promoció del municipi

Membres del Grup Municipal de CiU col·laboren amb el regidor de Turisme de Santa Maria de Palautordera en la promoció del municipi aportant fotografies per publicar a la revista “Esport i Natura”. L'Ajuntament ha contractat un seguit de monografies que seran pagades amb els dincers provinents del Premi de Comerç de la Diputació per la urbanització del Carrer i Plaça Major. 

Aquesta col·laboració ha estat fruit de la petició del regidor de promoció turística que va demanar personalment a un dels nostres regidors si disposàva de  fotografies de llocs d’interès del municipi relacionades amb l’entorn i el Montseny. 

Tot i la modesta col·laboració de membres del nostre Grup Municipal, CiU continua pensant que per promocionar el municipi cal buscar mecanismes eficients de participació ciutadana i implicar la població, així com treballar estretament amb els agents socials, turístics i comercials per establir una estratègia conjunta que permeti treure un major rendiment de les accions de promoció: Què té el poble? Què volem promocionar? Com ho volem promocionar? Es pot establir una línea de comunicació i treball permanent?   

Des de CiU considerem, que un dels aspectes claus a tenir en compte abans d'iniciar una campanya d'aquestes característiques i per tant, afrontar una despesa econòmica important, és tenir clar com es mesurarà l'impacte de l'actuació, per tal de repetir l'experiencia en cas positiu o en cas contrari, buscar alternatives més rendibles.

Creiem que el govern s’equivoca si pretén dur a terme actuacions de promoció pel fet de disposar d’uns diners però ho fa de manera individual i sense coordinació. 

En el cas concret de les fotografies, a Palau hi ha grans fotògrafs que de ben segur haurien pogut aportar imatges de gran interès artístic.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Trobo molt encertada la vostra participació com a grup municipal cedint fotografies, tot i estar a l'oposició. Això només demostra que teniu visió de poble i que us l'estimeu. Visca Palau!!!! Visca el Baix Montseny!!! i Visca el Països Catalans!!!