Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 11 de desembre del 2008

CiU reclama a la Generalitat que prioritzi la construcció de l'IES del barri del Temple

El diputat de CiU Jordi Turull, va presentar, a instàncies del Grup Municipal de Ciu de Santa Maria de Palautordera, un seguit d'esmenes als pressupostos de la Generalitat per l'any 2009.

Entre d'elles destaca la que fa referència a la construcció de l'IES al barri del Temple, el terreny del qual ja s'ha cedit i la Generalitat no ha previst cap despesa per l'any 2009. Ni tant sols la redacció del projecte.

Justament sobre aquest tema, hi ha pares que comencen a estar preocupats i que s'estant organitzant per recollir signatures mitjançant el Facebook i fer pressió davant l'administració.


No tenim coneixement que per part del govern de Palautordera s'hagi presentat cap al·legació als pressupostos de la Generalitat, tot i que per Palautordera no hi havia pràcticament cap dotació pressupostària, llevat d'una per arranjar part de la C-35.

Les altres al·legacions que va proposar el Grup Municipal de CiU són:

  • Ampliació del CAP.
  • Passera per sobre la C-35 per connectar els barris del Pont Trencat i Pont Romà a Santa Maria de Palautordera.
  • Actuacions a la carretera Passeig Vitamènia per la pacificació del trànsit, d'acord amb els compromisos adquirits pel Govern de la Generalitat per tal de planificar conjuntament amb l'Ajuntament l'adopció de mesures necessàries).