Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 11 de desembre del 2008

El govern denega l'Envelat a la UBIC per celebrar el "Nada a punt"

En el darrer Ple Ordinari del mes de Novembre el Grup Municipal de CiU va preguntar si finalment l'Ajuntament i la UBIC havien arribat a un acord per poder organitzar l'activitat "Nadal a punt" a l'Envelat tal com demanaven els botiguers i comerciants del municipi.

El govern no ens va donar resposta i ara hem pogut veure que se'ls va negar la petició i que finalment hauran de dur a terme l'activitat al carrer, fora del confort d'un espai cobert, amb calefacció i un ampli aparcament al davant.

Des del Grup de CiU, que durant la passada legislatura sempre varem adoptar mesures per potenciar i recolzar l'activitat comercial del municipi, ens sorprén que en un moment de crisi com l'actual no es duguin a terme accions que afavoreixin l'activitat comercial, que permetin sostenir els llocs de treball i que generin riquesa al propi municipi, tenint en compte a més a més que bona part de l'activitat comercial de l'any es concentra en aquestes dates.

La decisió de no permetre realitzar l'activitat a l'Envelat i no recolzant per tant els botiguers, està en disonància amb la campanya de promoció turística que es va dur a terme a l'estiu amb la col·locació de pancartes al llarg del municipi. Sembla que el govern només sap gastar els diners dels contribuents del munipi, però quan ha d'adoptar decisions que afavoreixin els seus ciutadans no ho sap fer.

Creiem que hagués estat possible arribar a un acord beneficios per totes les parts implicades que acabarien beneficiant tot el municipi: Ajuntament, UBIC, treballadors, compradors i altres usuaris de l'Envelat.