Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 29 de juny del 2009

El foc de Sant Joan continua fumejant

5 dies després d'haver encès la foguera de Sant Joan del Pla de Can Sala, les restes del foc encara continuen al mateix lloc, fumejant i creant un ambient pudent i irrespirable pels veïns. L'Ajuntament encara no ha pres la iniciativa per enretirar-ne les cendres i deixar l'espai net i recollit.



Malgrat que després de la retirada de les porteries del camp de futbol del pla de Can Sala aquest terreny ja no s'utilitzi per jugar assíduament a futbol, la urgència també és per que el terreny s'està convertint en un "abocador" de runa i poda improvisat al bell mig del barri de Can Sala tal com es pot veure a les imatges.


Tot plegat, sembla que la única pressa que tenia l'alcalde era sortir per TV3 (veure nota adjunta), però que un cop passat, la pressa s'ha esvaït i hem estat dies donant una imatge de pena a qualsevol visitant o turista que hagi anat per exemple a l'Arboretum.


No te cap mena de sentit que per una banda es vulguin fer esforços i gastar grans quantitats de diners per millorar la imatge i la projecció exterior del municipi i per l'altra, des de casa, no es treballi per que la imatge que es vol projectar, sigui realment la que es projecta. És el resultat de la falta de coordinació entre regidories i més atenció en les coses quotidianes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El resultat no està més enllà del fet que des de l'alcaldia es faci un band informant que el foc sortiria per TV3. Si haguessin traballat perquè la revetlla fos un fet cultural important per la gent, pot ser que per ell mateix hagués estat merexeidor de ser noticia, com ho és el concurs dels paletes d'inicitaiva privada i no hagués sigut necessari anunciar-ho.

Fer-ho com ho han fet ,és sinònim de que un cop cremat, ja no els interessa, com està passant, només els interessava la rendabilitat política. ¡¡¡Oh, el foc de can sala surt per TV3!!!!