Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 20 de juliol del 2009

Plànols, documents i normativa del POUM de Santa Maria de Palautordera

El govern ha dut a terme l'aprovació inicial del POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal) de Santa Maria de Palautordera.

Per totes les persones que volgueu consultar la proposta del POUM, posem a la vostra disposició els següents enllaços on podreu descarregar-vos la documentació que ens ha facilitat l'Ajuntament.

Accedir als plànols, documentació i normativa del POUM

Ens oferim a poder mantenir una trobada amb tots els que tingueu inquietuds o dubtes sobre la proposta de POUM.

Cal lamentar que el govern durà a terme l'exposició pública, per que les persones que ho desitgin puguin consultar els documents, en horari restringit, és a dir, només en horari d'oficina de l'Ajuntament.

Això suposa que les persones que treballin fora del municipi, només podran consultar-lo els dimecres a la tarda fins a les 19:30 (excepte l'estiu) i dissabte al matí.

A tot això cal afegir-hi que l'exposició pública es durà a terme a la sala de plens de l'Ajuntament, fora de tota intimitat i llibertat de les persones que el vulguin consultar.