Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

divendres, 1 de gener del 2010

Això no es fa sol. Això és inadmisible


Aquest és el lamentable estat que, ahir al vespre i aquesta tarda, mostrava l'entrada de la deixalleria municipal.
Això no es fa sol. I això també és incivisme.

És incivisme, per que malgrat voler contribuir a realitzar una separació de les deixalles pel seu reciclatge i portar-les a la deixalleria, s'ha fet en un horari en que el servei estava tancat, acumulant tota la brossa davant l'entrada donant aquesta mala imatge.

De tota manera, no sols és una qüestió d'imatge, si no que a tot l'entorn hi havia papers i cartrons que havien volat amb la ventada d'aquesta tarda.

Com tot servei, la deixalleria municipal té un horari d'atenció en que la instal·lació esta oberta per recollir les deixalles.

El que hem de fer abans d'anar a la deixalleria és assegurar-nos que està oberta consultant l'horari i si malgrat tot quan hi anem està tancada, ens hem d'emportar les coses a casa o depositar-les en els contenidors corresponents.

Que tinguem un poble net és cosa de tots!!