Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 22 de maig del 2007

Acte central de campanya

L'acte central de CiU a Santa Maria de Palautordera, que es va celebrar diumege al migdia a la Pista Coberta de la Font Martina, va registrar un ple absolut.

Més de 250 persones es van aplegar en un dinar de germanor a base de fideuà.

Al dinar hi van assistir el Diputat del Parlament de Catalunya Jordi Turull, fill de la comarca, i el Diputat al Congrés a Madrid Jordi Vilajoana, que alhora és vicepresident del congrés i anteriorment havia estat Conseller de cultura i Director General de la Corporació Catalana de Radio i Televisió. Ambdós van donar el seu suport a l'alcalde Jaume Grau i van fer emfàsi a la construcció de Catalunya des dels ajuntaments.

Durant el dinar es va projectar un video musical amb les + de 100 actuacions de govern dutes a terme durant aquesta legislatura, en que CiU ha estat el motor de la transformació del municipi.

Un cop acabat el dinar, Jaume Grau va prendre la paraula per explicar que han estat aquests 4 anys de govern, el primer dels quals va ser en minoria i el tres següents en coalició.

"Aquestes + de 100 actuacions de govern parlen de qui som, com som i del nostre compromís amb el municipi i les persones" va dir Grau. Posteriorment, va continuar dient que malgrat els ferotges atacs rebuts per la revista RPG per fer veure una imatge del municipi que no és correspon a la realitat hem sabut continuar treballant, malgrat que els editors de la revista ens hagin posat una querella per defensar-nos, una querella, que per altra banda, ha estat arxivada per la jutgesa del cas.

Així mateix Grau, va dir que si la revista existia era només per que hi havia partits polítics que amb el seu silenci i falta de pronunciament clar i públic havien alimentat les esperances de requalificació dels terrenys pels quals lluiten els propietaris de la revista.

Posteriorment Grau va exposar els 10 compromisos bàsics de legislatura del programa electoral.

Finalment, els membres de la candidatura van pujar a l'escenari per escenificar el compromís amb la gent i en la defensa del programa electoral.