Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 21 de maig del 2007

Acte de campanya: Pont Trencat, Moixerigues i Pont Romà

El treball fet en aquesta passada legislatura als barris del Pont Trecat, Moixerigues i Pont Romà per l'equip de govern i especialment per la regidora de barris Marisol Garcia (CiU) va donar els seus fruits en l'acte de campanya realitzat al barri.

Les més de 70 persones que es van aplegar al pavelló de la Plaça del Pi varen poder veure una projecció de les + de 100 actuacions de govern que s'han dut a terme al poble per l'equip encapçalta per l'alcalde Jaume Grau.

Grau va convidar a la gent a sortir al carrer i a comprovar de forma objectiva com el poble, en la seva globalitat, ha millorat substancialment durant aquesta legislatura i a no deixar-se influenciar negativament per publicacions que transmeten una imatge irreal del municipi i que l'únic busquen és el desgast del govern per interessos urbanístics particulars.

No obstant, l'alcaldable per CiU va defensar el programa dient que era el millor de tots els que concorrien a les eleccions per que s'havia fet des del coneixement de les persones, per les persones i era fruit d'un treball continuat i rigorós amb entitats, associacions de veins, representants d'associacions, etc. i no de forma ràpid i corrents el mes abans de les eleccions com d'altres.

Novament va fer èmfasi en la necessitat de remetrés als fets i no a les paraules a l'hora de valorar les propostes de futur, que pel barri que entre altres son:
  • La construcció de l'escola del Pont Trencat per iniciar el curs 2008/2009 (recordant que el PSC no volia fer aquesta escola quan estava al govern).
  • La gestió d'un pas peatonal a la C35 entre els barris de Pont Trencat i Pont Romà.
  • Un nou traçat de la canalització de l’aigua per la millora de la pressió del subministra.
  • La recuperació de l'actual escola per ús de barri un cop estigui acabada la nova.
  • Contemplar una zona de creixement al barri en el PGOM.
L'acte va acabar amb un sopar a peu dret consistent en pa en tomàquet i carn a la brasa.