Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 21 de maig del 2007

Acte de campanya: Can Bosch

Dissabte al matí va tocar el torn al barri del Can Bosch. La xerrada es va dur a terme al local social de barri (a la zona esportiva) i hi van assistir veïns i representants de l'associació que van poder escoltar de primera mà les propostes de futur pel barri.

L'alcalde va agrair l'assistència als assistents ja que en l'actualitat és molt difícil movilitzar la ciutadania per assumptes polítics, agreujat per la irrupció i les maneres barroeres de fer de mitjans de comunicació amb interessos urbanístics molt directes en el nostre municipi.

Grau va exposar les propostes del grup de CiU pel barri per la propera legislatura, d'entre les que destaca : la construcció de una rotonda d'entrada pel carrer Pla de l'Estany, potenciar la zona verda de l'Av. Vallés com un punt de trobada dels veins del barri, complentar les voreres municipals i l'adopció de mesures per executar les voreres privades de forma definitiva, incrementar els serveis de neteja i sol·licitar al departament d'ensenyament la construcció d'una escola.

L'alcalde va destacar la importància de remetres als fets que evidencien que s'està traçant un camí. En aquest sentí el en pressupost del 2007 ja es contempla una partida de 30.000 Euros per anar treballant per la rotonda de l'entrada del barri.

Al final de la xerrada diferents veins van poder expresar la seva satisfacció per la millora que el barri ha experimentat en els darrers 4 anys i l'atenció rebuda pels regidors de CiU i el mateix alcalde, fet que no succeia amb l'anterior alcalde Mayneris del PSC.