Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 21 de maig del 2007

Acte de campanya: Virgili, Temple i Ca n'Abril.

El divendres passat es va dur a terme al local social de la zona esportiva del Temple l'acte de campanya del barri, on el candidat Jaume Grau va explicar les propostes de CiU pel barri.

Amb aquest acte, que va ser el segon en el barri en menys d'una setmana, Jaume Grau va voler destacar la importància del barri dins del municipi.

La intervenció va començar fent una explicació de l'obra de govern realitzada a la zona (passos elevats, arranjament de les pistes de tennis, millora del parc dels enamorats, la Plaça del carrer Rosa, la Plaça del Virgili, l'escola La Tordera, els acords establerts amb Caprabo per la disminució de molèsties als veins, la rotonda a l'entrada del barri i la rotonda interior al carrer poniol i la propera instal·lació d'un circuit de manteniment a la zona verda de Ca n'Abril, entre d'altres).

Posteriorment, Jaume Grau va contrastar l'obra de govern realitzada al barri amb l'anterior alcalde, Joan Mayneris, resident al barri que malgrat prometre moltes coses no va fer cap aportació per millorar la qualitat de vida dels veïns, ans al contrari, el barri va ser conegut arreu per la falta d'entesa i capacitat de negociació amb l'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, per la ordenació dels sentits de circulació dels vehicles, que va provocar talls en la circulació i importants molèsties als veïns.

Seguidament va detallar les propostes que Convergència i Unió vol dur a terme els propers 4 anys al barri, d'entre les que destaquen:
  • L'establiment d'una Oficina d'Atenció al Ciutadà al barri.
  • Local social per la gent gran.
  • La millora del Parc dels enamorats i la priorització dels vianants en el Passeig dels Enamorats, això últim de forma consensuada amb la comunitat veinal, convertint l'espai en una zona de lleure i esbarjo natural.
  • La construcció del nou Centre d'Ensenyament Secundari.
  • Contenidors soterrats.
  • Reasfaltat de carrers i voreres al Virgili.
  • Urbanització del c/ Torrent del Virgili.
Grau va destacar la importància d'acostar el poble als barris i els barris al poble fent-los partíceps de qualsevol activitat que s'organitzi. I es d'aquest convenciment que la llista de CiU incorpora persones que viuen i coneixen bé la realitat dels barris més perifèrics (Marisol García, Isabel Membrives, Glòria Ramón, Enric Reixach i Cristina Isern).

Finalment Grau va esperonar a movilitzar la població per anar a votar Convergència i Unió el proper 27 de maig.