Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dissabte, 29 de setembre del 2007

El Passeig del Remei tindrà il·luminació gràcies a una proposta de CiU

El Ple Municipal del dia 24 de Setembre va aprovar una proposta de CiU per encarregar un projecte per il·luminar el Passeig del Remei.
L'eix que formen el Carrer Major i Passeig del Remei s'ha convertit cada cop més en un espai neuràlgic de passeig, relació i comunicació amb el poble veí de Sant Esteve.

Moltes són les persones que realitzen activitats o bé a Palautordera o Sant Esteve i que s'ha de desplaçar caminant, essent justament el Passeig del Remei el lloc més segur per fer-ho.

La il·luminació permetrà que durant els messos d'hivern, mesos de menys llum natural, els vianants puguin continuar utilitzant aquest passeig amb tota seguretat.

La proposta presentada per CiU també pretenia donar suport a la petició formulada per un grup de veins per tal de demanar a l'Ajuntament la realització d'aquest projecte.

Aquesta actuació s'enmarca dins la voluntat del Grup Municipal de CiU de recolzar les propostes ciutadanes que tinguin un interès general.