Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 6 de setembre del 2007

Estiu culturalment avorrit! Sense Festa Major al barri del Virgili - Temple i sense teatre al Reguissol.

Foto d'arxiu

Ja hem parlat en dos posts anteriors sobre el fet que enguany l'Ajuntament no hagi dut a terme el Sopar popular d'estiu.

Però és que tampoc no ha dut a terme:
  • La Festa Major del barri del Virgili - Temple - Ca n'Abril
  • El Teatre al Parc del Reguissol
  • I no ha organitzat cap altre acte ni per grans ni petits durant aquests mesos d'estiu.
Com volem projectar a l'exterior Santa Maria de Palautordera d'aquesta manera? No tenim platja ni muntanya. Com volem atraure al turisme?

Durant la passada legislatura el Sr. Camacho del PSC en nombrosos plens manifestava que l'equip de govern de CiU no feia res pel turisme.

Sr. Camacho, i vostés que estant fent? De moment no programant tot alló que ja venia essent habitual i que havia arrelat entre la població. I tot això comptant amb una regidora de Cultura i un regidor de Festes (que a més és el Sr. Alcalde).

El més probable és això, que hagin estat de festa.

A hores d'ara encara m'enrecordo del seu patètic slogan d'un video promocional de Palau: Palau te ganxo!
L'oferta lúdica i cultural que hi ha hagut ha estat principalment gràcies a l'esforç d'entitats que han organitzat les seves festes de barri per que tot el poble en pugui gaudir.

D'aquesta decisió, no només sent ressent la població que espera i gaudeix d'aquesta oferta ludica i cultural, si no que comerç i serveis també veuen disminuida la seva activitat.

Podria ser que els diners que s'han estalviat no fent aquestes activitats serveixin per pagar l'exagerat increment de sou dels regidors del govern (prop d'un 50% més elevats que la legislatura anterior).