Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 11 de setembre del 2007

L'Ajuntament contribueix a embrutar les parets particulars de publicitat

Aquest és el trist aspecte que ofereixen algunes parets i façanes de particulars del nostre municipi, concretament del carrer Major i carrer Sant Proget. Parets brutes i plenes de publicitat en espais no habilitats per penjar-ne.

Aquesta situació i conducta és més característica dels anys 80 i 90 on encara molts municipis no havien fet l'esforç de redactar ordenances per regular la col·locació i distribució de publicitat determinant en quins espais està permès i en quins espais no està permès penjar publicitat, per tal d'oferir una imatge d'ordre, de netedat, modernitat i qualitat del municipi .

Malgrat que a Santa Maria de Palautordera no hi hagi cap ordenança que reguli la col·locació de publicitat, el sentit comú hauria de dir si un lloc és apropiat o no penjar-hi publicitat. Segons aquest criteri i a tenor de les imatges, hauríem de creure que el govern (PSC+ICV) té poc sentit comú.

En la passada legislatura l'equip de govern de CiU va instal·lar panells informatius en diferents punts del municipi, per tal de concentrar la informació en punts concrets, no embrutar les parets de particulars de publicitat i tenir informats als ciutadans de les activitats, actes, bans, etc. que s'haguessin de comunicar.

És necessari actuar en aquest àmbit tal com anys enrera es va actuar per fer enretirar la roba estesa dels balcons exterior.



Creiem que l'Ajuntament no ha d'enganxar publicitat als espais que no estiguin habilitades per aquesta finalitat i a més a més ha d'actuar d'ofici i vetllar per fer complir aquests criteris a la població i fent enretirar publicitat particular, si s'escau.