Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 13 de setembre del 2007

La font del Parc de l'Av. Parlament cantonada amb Rambla Generalitat a Can Sala continua sense arreglar

En el passat ple ordinari, CiU va traslladar al govern una petició d'una ciutadana per tal d'arreglar la font que hi ha al Parc de l'Av. Parlament cantonada amb Rambla Generalitat a Can Sala que feia dies que perdia aigua en plena restricció per sequera.

El curiós del cas és com el govern ha resolt el problema: per tal de que no perdi més aigua, ha tancat l'aixeta de la font de manera que ja no perd, però ara si algun veí o els nens que juguen al parc volen aigua, han d'anar a casa seva.

Des de CiU pensem que aquesta no és una bona manera de resoldre les coses i de mantenir en bon estat l'equipament públic urbà, ja que causen decepció i desencís entre els vilatans per que veuen que les seves peticions, de sentit comú, són ignorades.