Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 6 de setembre del 2007

Per la clausura dels abocadors: fem l'esforç de reciclar!


Fa uns dies endarrera, en la publicació setmanal L'Actualitat del Baix Montseny (ara ja en versió digital) apareixia una taula comparativa de les tonelades de deixalles que produia cada municipi i de la quantitat de tonelades que es reciclaven.

Em vaig quedar esgarrifat del poc reciclatge que encara fem al nostre municipi comparat amb d'altres com Vilamajor. Un poble com Palau, on hi ha un abocador de residus, hauria de ser un municipi absolutament conscienciat amb la problemàtica de la generació de residus i hauria de ser un poble exemplar i capdavanter en temes de reciclatge, respecte al medi ambient
i fent un pas més, en el consum responsable i sostenible.

Això vol dir que hi ha molta feina a fer. Que tots i cadascún de nosaltres hem d'evangelitzar a la nostra familia, amics i veïns per invertir aquesta situació.

M'agradaria que l'abocador de Palau es tanqués ben aviat i que es pogués recuperar paisatgísticament aquella zona i convertint-la en un espai de passeig integrat en una xarxa de camins rurals, millorant el que s'ha fet en d'altres abocadors com el de Montjuic (ara jardins) i Garraf .

Fins i tot m'agradaria que la població pogués participar d'un projecte tant interessant com el de la recuperació d'aquella zona per el municipi.

Però també vull que no se n'obri cap més en d'altres llocs, per això em comprometo i actuo.

Tu també actues?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es cert que es recicla poc, però precisament un poble com el nostre on els que hi vivim hem de suportar la pudor de l'abocador i tot el que comporta, hauriem de tenir una excempció fiscal i potser en aquest cas jo seria la primera en reciclar sempre.