Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 3 de setembre del 2007

Sobre la neteja de parceles: exigents amb els veins i permisius amb l'Ajuntament


Aquest estiu, el govern de Palautordera (PSC + IC-V) han enviat cartes als propietaris de parceles que estan en mal estat de conservació instant-los a la seva neteja, d'acord amb l'article 122 de l'ordenança de convivència ciutadana, via pública i medi ambient en el que diu que els propietaris tenen l'obligació de mantenir els solars i parcel·les nets i controlats, conforme als principis de seguretat , salubritat, higiene i ornat públic, respecte a la vegetació, flora, fauna que en ells pugui crèixer i respecte a les aigües o basses naturals que en ells s'hi pugui estancar.

Des de CiU considerem que es un deure dels propietaris la seva neteja i correspon a l'adminstració vetllar pel seu cumpliment. No obstant, també entenem que aquests criteris d'actuació i neteja de les parcel·les brutes també s'ha d'aplicar a les parcel·les municipals i donar exemple.
Una nova incoherencia del l'equip de govern (PSC+IC-V) que per una banda exigeix i amenaça als veines amb sancions en cas de no dur a terme l'esmentada neteja i per altra banda no actua en les parcel·les municipals, tal com es pot veure en aquesta parcel·la del carrer Ramon i Cajal amb el carrer Santa Marta.