Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 8 d’octubre del 2007

El mal estat de les voreres demostra la incapacitat del govern per fer complir els seus decrets

Ja fa gairebé dos mesos que el govern de Palautordera va dictar un decret per tal que l'empresa de la fotografia, situada a la Carretera Nova de Sant Esteve, arrangés la vorera (el gual d'entrada a l'empresa).

Avui per avui, la vorera continua en la mateixa situació que aleshores, dificultant el pas dels vianants i amb l'empresa fent cas omís de les advertències de l'Ajuntament d'una possible sanció o execució de les obres de d'arranjament de la vorera amb càrrec a l'empresa.

Tal com es pot apreciar en la imatge, no només està malmesa la vorera, si no que a més a més, l'aspecte exterior de l'empresa no respecta l'ordenança de convivència ciutadana.

Creiem que arribada a aquesta situació l'Ajuntament ja no pot demorar més l'arranjament de la vorera i si l'empresa no la duu a terme ha de ser el propi Ajuntament amb càrrec a l'empresa.

L'Ajuntament ha de vetllar pel benestar i la seguretat de les palauenques i palauencs, que avui veuen dificultat el seu pas per aquest tram de vorera i han de suportar la mala imatge que dona l'aspecte exterior d'aquesta empresa situada pràcticament al nucli urbà i lloc de pas important.