Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 11 d’octubre del 2007

Parc Pau Casals: el nou model d'atracció "GX?" no triomfa!

Moltes de les famílies que han portat els seus infants al Parc Pau Casals hauran pogut veure que darrerament no s'està fent manteniment de les atraccions que hi ha instal·lades.

Això ho demostra la fotografia feta recentment en la qual s'aprecia que una de les atraccions només te una molla.

Aquest estat de conservació lamentable fa que a més a més els infants que juguen per allà es pugin fer mal.

Encara més perillós és un dels dos forats per on passen els nens d'una banda a l'atre, ja que les fustes que hi ha, estan aixecades i poden fer mal a algun nen.

I no només cal canviar les molles si no que també s'ha de canviar la sorra del sorral ja que està bruta d'excrements de gats i gossos que poden transmetre malalties a la canalla.

Durant la passada legislatura es van arranjar i canviar la pràctica totalitat de les atraccions infantils dels parcs dels barris (Virgili, Temple, Ca n'Abril, Can Bosch i Pont Trencat).

Cal que durant aquesta legislatura es dugui a terme una segona fase, però incorporant les novetats en matèria de paviment amortidor per millorar la seguretat i protecció als infants tal com es fa en ciutats capdavanteres.