Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 4 d’octubre del 2007

Veins de Palautordera convoquen una reunió per tallar el Passeig Vitamènia

Tal com indica el paper que han rebut alguns veins del municipi, està convocada una reunió el proper divendres dia 5 a les 22 hores al Centre Cívic per informar de les mobilitzacions per tallar la carretera el dia 28 d'octubre a les 11 hores.

El Grup Municipal de CiU, anteriorment en el govern, está molt sensibilitzat amb aquest tema i no entén com el govern actual encara no ha fet cap pas per tal de resoldre aquesta situació.

Algú pot considerar que els passos que es van realitzar són pocs, però tinguent en compte que la carretera era de propietat de la Diputació de Barcelona es van aconseguir un bon nombre de fites entre les quals:

  • Reductors de velocitat a l'alçada de la Plaça Sant Elies i alçada de l'Ermita.
  • Repintat de tot el passeig, amb doble linea i establiment de passos de vianants.
  • 3 campanyes amb el radar per detectar i sancionar vehicles circulant a velocitats superiors a les permeses.
  • Estudi de volum de circulació i velocitats en diferents trams (fet per la Diputació)
  • La redacció de l'avant - projecte per l'adopció de mesures per la reducció de velocitat (fet per la Diputació).
  • Una subvenció per dur a terme part de les actuacions.
  • I darrera i més important, l'establiment d'una partida de 120.000 Euros en el pressupost del 2007 per dur a terme les obres. Aquesta partida prové d'un conveni anual signat amb CESPA, això vol dir que no està condicionada a cap venta de parcel·les i ja es podria utilitzar.
Cal afegir, que la proposta realizada va ser consensuada amb els veins i ja va superar un tràmit d'exposició pública.

La imatge superior indica amb color vermell la consignació d'aquesta partida per l'exercici 2007 i d'on prové aquest import.

El Grup Municipal de CiU no entén com l'alcalde de Palautordera, Sr. Mayneris, retrasa la redacció del projecte i l'execució de les obres fent noves propostes de circulació i sentit únic de circulació (Passeig Vitamènia, Carretera Nova de Sant Esteve, Ramón i Cajal i Ronda Sud), que no podrán ser realitzades i que empitjorarà el trànsit en d'altres zones del municipi.

Quan més haurem d'esperar?

.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La proposta del PSC de fer el Passeig Vitamènia d'un sòl sentit, és a dir direcció cap a Sant Esteve de Palautordera, i la carretera Nova de Sant Esteve a Palau de baixada, no se sosté de cap manera. Això encara dificultarà més la circulació al poble. És clar, que són idees que no ens han d'estranyar gens ni mica, tenint present el precedent que van crear amb l'Avinguda de la Pau fa quatre anys!!!. Gràcies a aquest afer lamentable entre pobles ens van conèixer fins i tot a l'estranger!!!.