Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimecres, 3 d’octubre del 2007

L'estació de Palautordera torna a existir per RENFE

El despreci que RENFE (i ara ADIF) ha tingut pel poble de Palautordera des de fa 20 anys no te calificatius, tal com demostra tot l'expedient de demandes i reclamacions per tal d'arranjar l'estació i l'adopció de mesures de seguretat.

Tal com explicavem en un article anterior, dintre del pla de millores d'informació al viatger a l'estació de Sants, hi ha la instal·lació de panells informatius que informen als viatgers en quines estacions para cada tren. Tal com explicavem, en cap cas s'informava als viatgers de la parada dels trens a la nostra estació (qui sap si per vergonya).

Això, que no te cap cost adicional per RENFE i ADIF, ens va motivar a presentar una instància a l'Ajuntament solicitant l'esmena d'aquesta situació.

Des d'aquesta setmana, hem pogut veure que els panells informatius de l'estació de Barcelona Sants ja informen als viatgers de la parada a l'estació de Santa Maria de Palautordera.

Qui sap si ara que ja ens tenen localitzats ens fan una mica de cas i decideixen atendre a les nostres demandes de millora de la seguretat i arranjament de l'estació.

És un petit pas, però ens fa molt contents d'observar que el treball, la constància i la rigorositat donen els seus fruits.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

fa 3 anys k e vingut a viure a palau i ara em surts que si fixen amb nosaltres. Estas de koña?
Si l'estacio esta feta una porqueria i fot una por!!!

Palau, més enllà! ha dit...

En l'escrit no diem que es fixin en nosaltres, simplement diem que com a mínim apareix l'estació de Palautordera anunciada.

Fins abans de dur a terme aquesta acció Palau no apareixia.

De fet, per RENFE l'estació de Palau, no consta com una estació si no que ho consideren com un baixador (la veritat és que és molt pitjor) i la seva voluntat és la d'enderrocar l'actual estació.

I tal com describiem, fa 20 anys que s'està intentant negociar amb RENFE una solució (n'hi ha diverses) però cap complau a RENFE, cosa que demostra les seves poques ganes d'arribar a un acord.

Anònim ha dit...

La millor solució seria, tal i com diu renfe, enderrocar l'estació de palautordera i convertir l'estació en un baixador, que seria molt millor del que tenim actualment, aprofitar l'espai guanyat per crear més places d'aparcament. Deixar-nos estar de passos subterranis inútils que no farà servir ningú i faran por per les nits, pudor i ves a saber què pots trobar-te alla baix... deixar de perjudicar d'una vegada als treballadors que hem d'anar a treballar cada dia amb el tren i que ja hem arribat a un punt on és impossible poder aparcar a l'estació sense CAP alternativa més per poder aparcar.