Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 27 de novembre del 2007

El preu públic de la llar d'infants contempla reduccions de la tarifa per germans a proposta de CiU

En el Ple celebrat ahir dilluns 26 de novembre, es va aprovar l'ordenança fiscal que regula el preu públic de la Llar d'Infants que entrará en vigor properament i la ja existent (la Llar d'Infants Sol Solet del Virgili).

CiU fa fer dues esmenes a la proposta de l'alcaldia que varen resultar aprovades:
  • Repartir l'import de la matriculació en trimestres.
  • Incloure una bonificació del 50% de en tots els imports per segon germà i succesius que estiguin al mateix centre.
Amb aquestes propostes de caràcter social fetes pel Grup Municipal de CiU es regula un buit a l'ordenança que d'altra banda s'havia de resoldre, segons l'equip de govern, via serveis socials generant una discriminació i majors tràmits adminstratius per les families que d'aquesta manera en tindrant un coneixement públic i igualitari.

Més retards en la posada en funcionament de la Llar d'infants del Ps. del Remei
L'anterior equip de govern havia previst la posada en marxa de la llar d'infants per poc després de l'inici de curs, però la "relaxació" de l'actual equip de govern en el control i seguiment de les obres de construcció i la mala gestió en el concurs d'adjudicació de la concessió estant provocant que el servei de Llar d'Infants no comenci abans de mitjans del mes de gener.