Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 27 de novembre del 2007

La regidora d'urbanisme afirma que desconeix el cost del trasllat de l'Ajuntament a Can Rahull

En el Ple ordinari del mes de setembre el Grup Municipal de CiU va preguntar a la regidora d'urbanisme, la Sra. Teresa Sabé (IC-V), quin seria el cost econòmic del trasllat de l'Ajuntament a Can Rahull.

Ahir, dos mesos més tard ens van donar la resposta: "No ho sabem, un cop siguem allà sabrem el que ens haurà costat".

Una resposta d'aquestes característiques és totalment inadmissible i confirma la falta de rumb i projecte d'aquest equip de govern (PSC + IC-V + GPI). La resposta va ser complementada amb un "ens traslladarem un cap de setmana de mitjans de gener i farem un bon esmorçar".

La falta d'una previsió econòmica i un pressupost del cost del trasllat podria fer incòrrer a l'equip de govern en una falta administrativa en el procés de contractació de mobiliari i serveis de trasllat sempre que se superin els llindars establerts legalment.

En el seu moment, la regidora d'urbanisme, va afirmar que consideraven millor l'alternativa d'un trasllat estable de l'Ajuntament a Can Rahull per creia que seria més econòmic pel poble, cosa que s'està demostrant dia a dia que això no és així.

De moment, el que és una evidencia, és que s'han dut a terme dues modificacions de crèdit en les que s'han inclòs partides per la compra de mobiliari i s'ha renunciat a una subvenció otorgada per la Diputació de Barcelona per la creació d'un centre d'interpretació de l'entorn a Can Rahull.

Així mateix, no tots els serveis es traslladaran a Can Rahull, provocant d'aquesta manera un increment de les despeses de comunicació i telefonia, xarxa informàtica i eficiencia adminstrativa i tot això sense comptar amb les molèstiques que ocasionarà el trasllat per bona part de la població.

Amb tot, el més preocupant de tot, és que es marxa de l'actual Ajuntament sense saber quan s'hi tornarà, ja que no hi ha definit cap projecte del tipus d'obres que s'hi volen fer i no hi ha el finançament suficient per poder dur a terme obres d'aquesta magnitud.

L'anterior govern tenia contractades les obres de millora de la teulada i relligat de l'edifici. Així mateix s'havia previst un trasllat temporal de màxim 3 mesos al Centre Cívic i a l'anterior pavelló (amb mòduls adaptats en cas necessari).

Aquesta alternativa genera menys molèsties per la població i és més econòmica en quant a trasllat de les dependencies i despeses d'infrastructures de comunicació i xarxa informàtica.

Un cop fetes les obres de consolidació de la teulada i l'estructura es volia procedir a la redacció del projecte de millora integral de l'illa que formen l'Ajuntament, el centre cívic i el pavelló i del quan ja se'n disposa d'un avant projecte.