Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimarts, 27 de novembre del 2007

L'alcalde menteix en les respostes a l'oposició

Fa dos mesos el Grup Municipal de CiU va preguntar a l'equip de govern quin era el cost de l'envelat de la Festa Major del Remei del 2007.

Ahir, dos mesos més tard, l'alcalde va afirmar que el cost de l'envelat d'aquest any era de 6.000 €, més econòmic que el cost que tenia anteriorment d'uns 10.000 €.

El que no val dir l'alcalde va ser el cost de tot l'entarimat que es de 25.000 € tal com indiquen les aprovacions de despeses que consten en les actes de la Junta de Govern Local , fent un montant de més de 30.000 €.
Creiem que amb aquesta resposta l'alcalde no actua amb transparència i pretén amagar la seva nula capacitat de gestió dient pressumtes mentides a l'oposició i per extensió a tota la població.

A més a més l'alcalde va afirmar que aquest cost quedaria amortitzat amb succesives Festes Majors, ja que l'envelat quedaria muntat per festes i activitats diverses, però en cap moment fa fer esment al cost de manteniment i neteja que requerirà aquesta instal·lació no prevista en cap programa electoral (a menys que hagin previst no netejar-ho i fer-ne manteniment).

Així mateix, per ser justos, a aquesta quantitat se li hauria de sumar el cost del desmantellament de la graderia del pavelló antic, la valoració econòmica de la propia graderia que van trinxar sense cap mirament i informe tècnic previ (30.000 €) i la mínima adeqüació que es va fer de l'espai.